Ugrás a fő tartalomra

Még egyszer a kahigy csoport Szent Szellem ellenességéről

Ha ma csak egy felkavaró és tanulságos cikket osztasz meg egy kétfelé sántikáló barátoddal, az legyen ez.



Előző bejegyzésünkkel alaposan felkavartuk az álló mocsarat, pedig tizedét sem írtuk le annak a gyűlöletnek, amit a csoport tagjai a Szent Szellem munkája és megnyilvánulásai ellen mutatnak. Sajnos – ahogy lenni szokott – mindig van lejjebb. A cikkünk megjelenését követően a kahigyesek a saját maguk ásta pöcegödör újabb mély bugyrát érték el. 

Összefoglalónkat figyelmeztető mementónak szánjuk: az elszakadás a hittől ma életveszélyes – és nem játék. 

 Ez az a történet, amit ha csak hallottunk volna, legyintenénk, hogy nyilván ennek a fele sem igaz. De nem hallottuk, hanem a saját szemünkkel láttuk, sőt, még most is elérhetőek a bizonyítékai az interneten. Bárki meggyőződhet arról, hogy a csúfolkodó csoportban a Szent Szellemmel való betöltekezést olyan jelzőkkel ócsárolják, mint „démonikus”, „kéjes nyögések”. A „finomabbak” megismétlik az ellenségeinktől már unalomig ismert „tömegpszichózis” vádakat, a durvább vádlók egyenesen hindu démonok jelenlétének tulajdonítják a Szent Szellem munkáját és megnyilvánulásait. 

 A probléma „csak” annyi, hogy míg korábban a vádakat élő hitre soha nem jutott újságírók és ateista „megmondó emberek” fogalmazták meg, most olyanok szájából hangzanak el, akik korábban maguk is megtapasztalták a Kenet működését. Szomorú és felkavaró látni, milyen gyorsan, milyen mélyre lehet süllyedni a hittől való elszakadás után. 

 (A korhatáros, gyomorforgató képek, szokásos módon, külön cikkben található.)

Megjegyzések

  1. “Ezek szennyfoltok a ti szeretetvendégségeiteken, tartózkodás nélkül veletek lakmároznak, magukat hizlalják; víztelen, szelektől hányt-vetett fellegek; elhervadt, gyümölcstelen, kétszer meghalt és tőből kiszaggatott fák”

    VálaszTörlés
  2. 🤢🤢🤢
    🤮🤮🤮

    VálaszTörlés
  3. Nem gondoltam volna, hogy ennyire melyen vannak…

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszi az infókat! Már én is gondolkodtam, hogy ez gáz amit ezen az oldalon olvasok minden nap!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alapvető információk a csoportról - 1. rész

  A Kérdések a Hit Gyülekezetéről csoportot 2020. július 28-án alapították, nevüket fel nem vállaló, álnéven személyek. A gyűlöletcsoportnak jelenleg 60 moderátora van, ebből 59-nek csak az álnéve ismerhető. Az álnevek típusa miatt (pl. „Felülvizsgálók”, „Felülvizsálatiszerv”, „Felülvizsgálat”; „Kivizsgálás”; „Kivizsgáló” vagy „Szentek”, „Békéstáj” , „Szeretettelteli” stb) van ok felételezni, hogy ezek mögött egy kisebb maroknyi csoport áll, 5-10 ember, akik ilyen módon a valóságosnál sokkal nagyobb számúnak tudják magukat feltüntetni. A tagok körében is kimagaslóan magas az álneven írók aránya A csoport létszáma a cikk írásának pillanatában 5.973 fő. Az csoporttagok nagyjából 90 százaléka semmilyen aktivitást nem fejt ki a csoportban (nem szól hozzá, nem lájkol, nem reagál a beszélgetésekre, stb). Sok tagnak nincs és nem is volt kötődése a gyülekezethez. Időnként gyanúsan nagy hullámokban „csatlakoznak” emberek a csoporthoz. Például 2023. július 23-24 vasárnapról hétfőre, alig 24 óra