Ugrás a fő tartalomra

„Iványiért mikor mentek tüntetni”? - Képben van a csoport „agya” az Izrael-Hamasz háború jelentőségével…

Kommentár nélkül rovatunk jelenti.




A csúfolkodók kicsit megorroltak, hogy nem gyalázhatták a gyülekezet oldalán Izraelt, ezért folytatták a saját mocsaruk biztonságában. Majd megjelent az Ész, és kinyilatkoztatta a Kontextust. Így máris minden világos*:






*: csak náluk honol sűrű sötét és homály..


Megjegyzések

  1. Van még lejjebb (néni)?

    VálaszTörlés
  2. Iványi egy Szent Szellem káromló, hitét nyíltan megtagadó aposztata. A Galata levelet neki címezve írta Pál (megmetélkedett és zsidó vallásra tért). Mi közünk az ilyenekhez? Legfeljebb nyilvánosságra hozzuk a sötétség cselekedeteit!

    VálaszTörlés
  3. Domonics 🤦‍♂️

    VálaszTörlés
  4. Gyurcsányista bagázs. Jövőre már a Pride-on csapatják…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyikük már megírta: egy nap Pride bele kell, hogy férjen…

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alapvető információk a csoportról - 1. rész

  A Kérdések a Hit Gyülekezetéről csoportot 2020. július 28-án alapították, nevüket fel nem vállaló, álnéven személyek. A gyűlöletcsoportnak jelenleg 60 moderátora van, ebből 59-nek csak az álnéve ismerhető. Az álnevek típusa miatt (pl. „Felülvizsgálók”, „Felülvizsálatiszerv”, „Felülvizsgálat”; „Kivizsgálás”; „Kivizsgáló” vagy „Szentek”, „Békéstáj” , „Szeretettelteli” stb) van ok felételezni, hogy ezek mögött egy kisebb maroknyi csoport áll, 5-10 ember, akik ilyen módon a valóságosnál sokkal nagyobb számúnak tudják magukat feltüntetni. A tagok körében is kimagaslóan magas az álneven írók aránya A csoport létszáma a cikk írásának pillanatában 5.973 fő. Az csoporttagok nagyjából 90 százaléka semmilyen aktivitást nem fejt ki a csoportban (nem szól hozzá, nem lájkol, nem reagál a beszélgetésekre, stb). Sok tagnak nincs és nem is volt kötődése a gyülekezethez. Időnként gyanúsan nagy hullámokban „csatlakoznak” emberek a csoporthoz. Például 2023. július 23-24 vasárnapról hétfőre, alig 24 óra