Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január, 2024

Egy kép többet mond ezer szónál: ennyire pontos a pancser csoport AI alapú tömeg becslése

Hát megfejtették ezt is: a gyülekezet által szervezett, Izrael melletti kiálláson kerek 104 ember vett részt Budapesten. Jól lebuktunk. Fellebbezésnek helye nincs, a létszám végleges, megmondta a chatgpt – vagy valami hasonló, AI-val felvértezett számlálóbiztos úr (hölgy?).

„Iványiért mikor mentek tüntetni”? - Képben van a csoport „agya” az Izrael-Hamasz háború jelentőségével…

Kommentár nélkül rovatunk jelenti.

Így ócsárolja Isten embereit a roggyant csoport. Igen, válogatás nélkül, mindenkit.

Joel Osteen farkas vagy fehér mágus, Derek Prince minimum tévtanító, rosszabb esetben egyenesen egy varázsló, Kenneth Hagin a mammont imádta, Pat Robertson szimplán hazug, de Marilyn Hickey-ben is van kivetni való, hiszen ő „szétplasztikázta” magát. A Domonics-Balogh és egyéb megzuhant egykori hívők mindenkiben és mindenhol tűpontosan beazonosítják a tévelygés szellemét. Micsoda kegyelem, hogy itt vannak a (hibátlan) ők, a Facebook apostolok. Helyes útra vezetnek mindenkit. Aki hagyja…

Cenzné ura akcióban: digitális hadjáratot hirdetett szerény portálunk ellen a Facebook

Fura történetekkel telt meg a postaládánk az ünnepek alatt: sorra érkeztek a beszámolók arról, hogy mindenféle mondvacsinált okokból kifolyólag cenzúrázza az oldalunkra mutató hivatkozásokat a Zuckerberg-galaxis. Van, aki eltiltást kapott, volt, akit töröltek, de enyhébb esetben is egy kis ejnye-bejnye járt azért, ha valaki a HIT-védőkre mutató linket osztott meg profilján.